Start » Aktuellt i Gimo » Företagare i Gimo - tyck till om hur Östhammars kommun och Gimo ska möta framtiden
Aktuellt i Gimo »
Styrelse »
Bli medlem i Gimo Företagarförening! »
Kontakta oss! »
Företag i samverkan
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Öregrund - Gräsö »
 • Österbybruk »
 • Östhammar »


Företagare i Gimo - tyck till om hur Östhammars kommun och Gimo ska möta framtidenTillbaka
 
 
På dialogmötet kommer det även att finnas en sammanfattande informationsfolder som handlar om Gimos utveckling. Komplett material finns att hämta på www.osthammar.se/op  
 
Ta chansen att tycka till om Översiktsplan 2015, som innehåller förslag på hur Östhammars kommun som helhet ska möta framtiden och om utvecklingen av tätorterna Alunda, Gimo, Öregrund, Österbybruk och Östhammar. Politiker och tjänstemän från Östhammars kommun vill gärna höra vad du som företagare tycker om förslaget och bjuder därför i samband med samråd för allmänheten in företagare i Gimo till ett särskilt möte måndag 8 juni kl 18.30-20 i Kvarnen, Gimo.

På mötet presenteras Översiktsplan 2015 övergripande, men störst fokus läggs på tätortsanalysen av Gimo och näringslivsutvecklingen. Det blir tillfälle att ställa frågor, diskutera och lämna synpunkter.

Översiktsplan 2015 och bilagan Utvecklingskärnor med tätortsanalyserna finns att hämta i pdf-format på http://www.osthammar.se/op

Samrådstiden pågår 15 maj – 15 september.

Se Östhammars kommuns annonsering i lokaltidningar och i bilden nedan för information om alla tider och platser där allmänheten kan ta del av utställning och kan möta politiker och tjänstemän.

Arr. Östhammars kommun

Tillbaka


Sidan uppdaterad 2015-06-02

« Tillbaka 


Gimo företagarförening  

Upp

Upp