Start » Aktuellt i Gimo » Företagare i Österbybruk - tyck till om hur Östhammars kommun och Österbybruk ska möta framtiden
Aktuellt i Gimo »
Styrelse »
Bli medlem i Gimo Företagarförening! »
Kontakta oss! »
Företag i samverkan
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Öregrund - Gräsö »
 • Österbybruk »
 • Östhammar »


Företagare i Österbybruk - tyck till om hur Östhammars kommun och Österbybruk ska möta framtidenTillbaka
 
Era synpunkter som företagare är viktiga!
 
Ta chansen att tycka till om Översiktsplan 2015, som innehåller förslag på hur Östhammars kommun som helhet ska möta framtiden och om utvecklingen av tätorterna Alunda, Gimo, Öregrund, Österbybruk och Östhammar. Politiker och tjänstemän från Östhammars kommun vill gärna höra vad du som företagare tycker om förslaget och bjuder därför i samband med samråd för allmänheten in företagare i Österbybruk till ett särskilt möte tisdag 23 juni kl 18.30-20 i Folkets hus, Österbybruk.

På mötet presenteras Översiktsplan 2015 övergripande, men störst fokus läggs på tätortsanalysen av Österbybruk och näringslivsutvecklingen. Det blir tillfälle att ställa frågor, diskutera och lämna synpunkter.

Översiktsplan 2015 och bilagan Utvecklingskärnor med tätortsanalyserna finns att hämta i pdf-format på http://www.osthammar.se/op

Samrådstiden pågår 15 maj – 15 september.

Se Östhammars kommuns annonsering i lokaltidningar och i bilden nedan för information om alla tider och platser där allmänheten kan ta del av utställning och kan möta politiker och tjänstemän.

Arr. Östhammars kommun

Tillbaka


Sidan uppdaterad 2015-06-15

« Tillbaka 


Gimo företagarförening  

Upp

Upp